We agree with the council planners

Our two photos show the new block of flats being built on the site of the old Working Men’s Club.  As you can see, the upper floors are ‘stepped back’ from Obelisk Way.  This makes them much less overbearing than if the frontage were flat.  You can get a feel for the difference by looking at our second picture, showing the building from the back.

2 thoughts on “We agree with the council planners

  1. Maybe in light of the the current crisis, the council should be more visionary and specify more space (living,access and greenspace) for every new approval. If it reduces the number of crammed in flats then so be it…but there are certainly lessons to learnt from today.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.