A slight change of Compass direction

We think it’s more than five years since the owner of Compass House formally notified the council of the intention to heighten the building and turn it into flats.

But the wheels of developers turn slowly (sometimes so slowly that we think they’ve come off entirely).  The lastest modest news is that the developer has informed the council of a change in the intended design of the windows…  This is what the A30 frontage is now expected to look like:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.