Stacks – it was worth the wait. Just!

It was pointed out to us a few days ago that the scaffolding in front of the former Stacks shop in the High Street had been removed.  It’s been there for something like two years, and it’s been a real nuisance during that time.

It’s not immediately obvious what has taken two years.  As we’ve written before, progress has sometimes seemed slow, or even non-existent.  But the end result is that, apart from the facade, the building has been virtually replaced.  What we particularly like is the tile work on the gable.  It seems to have been cleaned, and it’s now quite an asset.    (We’re showing here a photo from 2016 as well as one taken in the recent snow.  You can just about see the improvement.)

It’s a bit of a pity that the ridge tiles are now somewhat basic.  And the window sills still need a lot of TLC.  However, that gable is worth looking at.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.