Hayward House – a surprising interior

It’s only three days since we last mentioned the redevelopment of Hayward House – near the level crossing.  But walking past it on Saturday we were rather surprised to see the remnants of a ‘black and white’ construction at the back of the building.  It’s obviously not a Tudor timber frame (!), but we wonder what its history actually is.  Presumably the building has been used for a range of purposes during its existence; does anyone know more?

What we failed to mention three days ago was that the planning application to redevelop the site as flats and offices has been modified slightly.  It now proposes “the use of the ground floor commercial unit as a dental surgery.”  As this is in addition to the orthodontic practice planned for the High Street, Camberley should soon be able to boast immaculate teeth!

6 thoughts on “Hayward House – a surprising interior

  1. This was the old granary and there used to be a ‘beam’ at the side for hauling sacks. Must be 19th century I should think. Anne G

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.