Pembroke House – from behind

You’ve undoubtedly seen the front of the new Pembroke House care home on the site of the former Holiday Autos building.  Well, this is what it looks like from behind.  Although the development is obviously not yet complete, we’ve spotted a small tree already in place on the first floor ‘balcony’.

(We remember that an earlier design for the building – which the planning applications committee rejected – was clad in cream blocks rather than rather boring bricks.  We’d probably have preferred it.)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s